Din varukorg är tom.

Jesus - den enda superhjälten

Raquel Rodríguez Mercado
Gammalt pris: 220,00 kr
175,00 kr

Kampanjpris till 31 juli!

Du har säkert sett Spiderman och andra superhjältar. Om du gillar sådana program har du kanske tänkt att det skulle vara kul att kunna göra några av de saker som superhjältarna gör i programmen. Du blev kanske riktigt imponerad av dem.

Men som du vet är alla de här superhjältarna —Spiderman, Stålmannen, Ninja Turtles — påhittade av människor med mycket fantasi. De har aldrig funnits i verkligheten. De finns inte nu idag och kommer inte heller  att finnas på riktigt i framtiden.

Men det finns en Superhjälte som existerar på riktigt. Han kom till jorden för att rädda alla oss människor. Hans hjältemod och hjältedåden han utförde är verkliga. Och alla som blir räddade av honom känner att de har varit med om något fantastiskt.

Vet du vem jag syftar på? Ja, Jesus är den enda Superhjälten som har funnits, finns idag och kommer att finnas för evigt.

När Jesus kom till jorden visade han att han hade en verklig förmåga att göra goda gärningar. Underverken han utförde gjorde alla imponerade. Jesus fick de lama att gå igen, de döva att höra och de blinda att se. Han botade de spetälska, han botade de förlamade ... Hans kärlek och hans kraft förvandlade alla som kom i kontakt med honom.

Idag är Jesus fortfarande den enda Superhjälten, och varje dag upplever många människor hans kärlek och hans kraft. Jesus är en Superhjälte som älskar dig, skyddar dig och vill vara din vän.

Vill du veta mer om den enda Superhjälten? Läs den här boken så lär du känna honom.

Detta är boken Messiasav Ellen G White, anpasad för barn.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 978-917256446-6
Författare Raquel Rodríguez Mercado
Språk Svenska
Format Mjukband
Antal sidor 228
Utgivningsår 2023
Vikt 320 g
Storlek 14 x 20 cm
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Förundrad av Guds nåd

Från 3,00 kr

Mark Finley

Tro & lära

0,00 kr

Adventisternas tro & lära i korthet.

Tro & liv

0,00 kr

Adventisternas tro & liv i korthet.

Det nytestamentliga dopet

Från 4,00 kr

Henning Jacobsen