Din varukorg är tom.

Kärleken gör motstånd

Patrick Johnson
245,00 kr

Gud är kärlek – vi sjunger om det, predikar om det och förkunnar det. Men många människor frågar sig ändå: Älskar Gud verkligen mig? Det enkla och tydliga svaret är ett kraftfullt JA!, säger Patrick Johnson. Han har själv ställt sig den frågan, och i den här boken visar han varför han är övertygad om att Gud älskar oss.

För Patrick Johnson var den grundläggande frågan: Hurdan är Gud? Visar de tre änglarnas budskap i Uppenbarelseboken 14 att han är en vred, hämnande Gud som vi måste vara rädda för? Eller beskriver de en Gud som vi kan komma till, en Gud som längtar efter att få beskydda oss och rädda oss … en Gud vi kan lita på?

Återigen svarar Patrick Johnson ja. Gud är sådan som Jesus visade att han är – kärleksfull, nådig, medlidande och förlåtande. Du kan vara trygg hos honom. Det är vad de tre änglarnas budskap visar.

Här kan du se och lyssna till föreläsningar av Patrick Johnson om de tre budskapen.

Patrick Johnson har skapat en podd där han tillsammans med andra diskuterar varje kapitel i boken Kärleken gör motståndPodden är på engelska och känner du att du kan hänga med så kan vi rekommendera den.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 9789172564442
Författare Patrick Johnson
Språk Svenska
Format Mjukband
Antal sidor 213
Utgivningsår 2023
Vikt 320 g
Storlek 14 x 20 cm
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Förundrad av Guds nåd

Från 3,00 kr

Mark Finley

Tro & lära

0,00 kr

Adventisternas tro & lära i korthet.

Tro & liv

0,00 kr

Adventisternas tro & liv i korthet.

Det nytestamentliga dopet

Från 4,00 kr

Henning Jacobsen