Din varukorg är tom.

Det var mycket gott

Ellen G. White
190,00 kr

Detta är den första boken i Ellen G. Whites serie "Det stora hoppets historia".

Det var mycket gott inleder en serie på fem böcker som återger Bibelns historia från begynnelsen då Gud skapade jorden till den tid i framtiden då Jesus Kristus ska återupprätta skapelsen till dess ursprungliga skönhet och harmoni.

Denna första bok i serien om det stora hoppets historia ger en insiktsfull inblick i skapelsens mysterium, syndens intrång i världen och hur Gud tidigt inger hopp om räddning och upprättelse. Vi får följa trons första hjältar, som Abraham och Sara, Josef och Mose och de övriga patriarkerna, profeterna och domarna och deras kamp att hålla liv i löftet och hoppet. Boken avslutas med kung David, den kung i Israels historia som i Bibeln förebådar en kommande löftesrik kung – Messias. Boken har tidigare utgetts på svenska under titeln Patriarker och profeter.

Ellen G. White (1827–1915) skrev 26 böcker och över 5 000 artiklar med bibliska teman, om utbildning, hälsa och profetior. Hon är världens mest översatta kvinnliga författare. Hennes verk har publicerats på fler än 160 språk och tryckts i miljontals exemplar. Hon beskriver Guds handlingar och budskap på ett unikt levande och begripligt sätt. Jesus Kristus stod alltid i fokus för hennes arbete, och Bibeln var grunden för hennes tro och livsverk.

AttributnamnAttributvärde
ISBN978-91-7256-420-6
FörfattareEllen G. White
SpråkSvenska
FormatPocket
Antal sidor720
Utgivningsår2020
Vikt680 g
Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal10+100+
Pris160,00 kr100,00 kr
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Celebrations

Från 10,00 kr

12 nycklar till liv & hälsa

Helt otroligt

Från 5,00 kr

John T Baldwin, L James Gibson, Jerry T Thomas

Det stora hoppet

Från 5,00 kr

Ett sammandrag av "Från mörker till ljus". Med fokus på hoppet.

Från makt till maktlöshet

Från 150,00 kr

Ellen G. White