Din varukorg är tom.

Längtan efter Gud - spiralrygg

Frank M. Hasel. Denna bok finns även som mjukband.
285,00 kr

Längtan efter Gud är en dagbok för bön och bibelläsning med fokus på Guds Ord. Bibeläsningsplanen tar dig igenom hela Bibeln på ett år. 

Mötet med Gud i Bibeln förändrar livet. Men för att verkligen lära känna Gud genom hans Ord måste man läsa Bibeln för egen del. Denna bok visar hur du kan göra det i väldigt praktiska steg. Denna bibelläsningsplan leder dig genom hela Bibeln under ett år. Den är utformad på ett sådant sätt att du kan börja läsa Bibeln när som helst. För att inte glömma värdeful-la tankar som kommer till dig när du läser Bibeln kan du skriva ner dem varje dag. Att se tillbaka på vilka tankar från Bibeln som väcktes hos dig under året är både fascinerande och uppmuntrande.

Varje möte med Gud genom bön och bibelläsning kommer att spela en viktig roll i ditt liv. Därför kommer du att finna många praktiska råd för ditt personliga böneliv. Varje dag finns det utrymme att  skriva  ner  tankar  som  kommer  till  dig  när  du  ber.  Boken  tar  också  upp  några  utmanande  aspekter när det gäller bön: Vad händer när mina böner inte besvaras på det sätt som jag hoppades på? Vad betyder det att be och fasta? Hur blir jag av med känslor av bitterhet och avund? Hur kan jag lovprisa Gud på ett meningsfullt sätt och utveckla en tacksam inställning?

Vad som skiljer denna böne- och bibeldagbok från andra är dess uttalade fokus på Gud och hans Ord som grunden för vår relation med honom.

De användbara förslagen som du finner i denna bok är tänkta att vara andliga knuffar snarare än stränga föreskrifter. De kommer att berika ditt andliga liv med Gud och är menade att vara råd som kan inspi-rera dig att pröva något nytt i din relation med honom.

Förbindelsen med Bibelns levande Gud formar och förvandlar ditt liv som inget annat. Låt denna bok vara ett uppmuntrande sällskap på din resa mot Guds rike.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 978-91-7256-423-7
Författare Frank M. Hasel
Språk Svenska
Format Spiralrygg
Antal sidor 351
Utgivningsår 2019
Vikt 680g
Storlek 200 x 228 mm
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Från mörker till ljus

Från 70,00 kr

Ellen G. White

Tro & lära

0,00 kr

Adventisternas tro & lära i korthet.

Tro & liv

0,00 kr

Adventisternas tro & liv i korthet.

Kärleken gör motstånd

245,00 kr

Patrick Johnson