Din varukorg är tom.

Om du är törstig kan du bli fylld av Anden.

Peter Roennfeldt
130,00 kr

Denna bok kommer som bokklubbsbok i november. Klubbpris: 100 kr.

Boken beräknas komma till vårt lager den 18 november.

Vem är den heliga Anden? Hur förhöll sig Jesus till Anden? Och vad betyder det för oss och vårt förhållande till Gud?

När vi känner oss törstiga talar det om för oss att vi är uttorkade – vi behöver vatten för att leva. Ibland försöker vi släcka vår törst på sätt som inte uppfriskar oss. På liknande sätt försöker många människor släcka sin andliga törst med sådant som aldrig kan tillfredsställa dem. Vi behöver levande vatten. Och det var vad Jesus erbjöd.

Under kristendomens historia har många missförstått vem den heliga Anden är och vilken uppgift han har. Så är det även idag. Men Anden har en avgörande roll i den kristnes liv. Han leder oss till omvändelse, förvandlar oss och ger oss kraft till att leva vår tro och dela den med andra.

Den här boken vill hjälpa dig att upptäcka hur du kan bli fylld med Anden om du är törstig. Den påminner oss om att Kristus lovade att ge den heliga Anden till alla troende. Boken vill uppmuntra dig till att ta emot och uppleva den här fantastiska gåvan som Kristus erbjuder oss.

Peter Roennfeldt (Doctor of Ministry) har tillbringat sitt liv med att dela med sig av evangeliet, plantera församlingar och vara en pastor åt pastorer. Han har bott i fyra länder och medverkat i församlingsplantering i nästan 60. Idag bor han i Melbourne i Australien tillsammans med sin hustru Judy, men han fortsätter att utrusta och coacha församlingsplanterare, pastorer och ledare runt om i världen.

 

 

Attributnamn Attributvärde
Författare Peter Roennfeldt
Språk Svenska
Format Mjukband
Antal sidor 144
Utgivningsår 2021
Storlek 135 x 198 mm
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Advent

170,00 kr

Nathan Brown

Helt otroligt

Från 5,00 kr

John T Baldwin, L James Gibson, Jerry T Thomas

I Mästarens fotspår

180,00 kr 50,00 kr

Andakter för varje dag. Flera författare.

Guds lilla tröstebok

60,00 kr

David Marshall