Din varukorg är tom.

Galaxernas krig

Jemina Da Silva Macedo
Gammalt pris: 50,00 kr
30,00 kr

Det är uppror i hela galaxen. Aurora, galaxens sjungande superstjärna, trotsar Blaze och hans ledarskap. Hon längtar efter "friheten" att få utforska det oupptäckta som ligger "bortanför". Efter att ha övertalat en tredjedel av Facklorna från Galaxernas Stad att följe henne stormar Aurora in till Planeten för att där upptäcka en stor tomhet som aldrig tar slut. Nu är hon långt borta från Blaze och har förlorat sitt ljus. Hon förvandlas till Silhuett, mörkrets drottning och Facklorna som valt att följa henne förvandlas till Skuggor.

I ren desperation efter makt och kontroll för Silhuett krig mot de nyskapade människorna på Planeten, held bestämd på att stjäla deras ljus som är en gåva från Blaze. Ljuset gavs till människorna i tidens början. 

Blaze återvänder till Planeten som Josh, som arbetar på skolan. Han kommer i kontakt med ett gäng ungdomar som kämpar med problem som sin självbild, mobbing, grupptryck, depression, respekt, sorg, droger, rädsla, gäng, inbillningar, internethat, självmord och det fria valet. Vi följer Viktor, Christina, Markus, Nick och Saras berättelser där de kämpar med samtida problem. Samtidigt som Silhuett och Skuggorna attackerar från alla håll har Blaze också sin armé av Fackor och har själv kommit ner till Planeten för att ta bort mörkret för evigt. 

Kriget mellan ljuset och mörkret pågår ända till tidens slut och slutar med att Blaze återvänder till Planeten för att hämta sitt folk så att de får komma till Galaxernas Stad, där mörkret är borta för alltid.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 978-1-907244-67-4
Författare Jemina Da Silva Macedo
Språk Svenska
Format Häftad
Utgivningsår 2016
Vikt 220g
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Det stora hoppet

Från 5,00 kr

Ett sammandrag av "Från mörker till ljus". Med fokus på hoppet.

Från mörker till ljus

Från 70,00 kr

Ellen G. White

Kärleken gör motstånd

245,00 kr

Patrick Johnson

Utforskande Bibelläsning

0,00 kr

Bokmärke. Att följa Jesus.