Din varukorg är tom.

Från mörker till ljus

Ellen G. White
90,00 kr

Detta är den femte och sista boken i Ellen G. Whites serie "Det stora hoppets historia".

Från mörker till ljus ger en imponerande överblick över den kristna kyrkans historia i västvärlden. Med profetisk insikt uppenbaras de djupare sammanhangen i den långa striden mellan sanning och lögn, ljus och mörker. Men blod och tårar är inte mänsklighetens oundvikliga öde. Guds planer för världen överträffar all mänsklig fantasi. Denna bok vidgar vyerna och ser in i framtiden. Striden är över när Guds utlovade rike avslutar frälsningshistorien.

Den här boken har i över hundra år väckt mycket uppmärksamhet världen över. Den är översatt till fler än 70 språk. På svenska har den tidigare varit känd under titeln Den stora striden. Den nya utgåvan du håller i din hand har ett innehållsrikt tillägg med insiktsfulla förklaringar av centrala frågor i den kristna kyrkans och lärans historia.

Ellen G. White (1827–1915) skrev 26 böcker och över 5 000 artiklar med bibliska teman, om utbildning, hälsa och profetior. Hon är världens mest översatta kvinnliga författare. Hennes verk har publicerats på fler än 160 språk och tryckts i miljontals exemplar. Hon beskriver Guds handlingar och budskap på ett unikt levande och begripligt sätt. Jesus Kristus stod alltid i fokus för hennes arbete, och Bibeln var grunden för hennes tro och livsverk.

AttributnamnAttributvärde
ISBN978-91-7256-288-2
FörfattareEllen G. White
SpråkSvenska
FormatPocket
Antal sidor672
Utgivningsår2019
Vikt600 g
Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal11+100+
Pris50,00 kr30,00 kr
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Förundrad av Guds nåd

Från 3,00 kr

Mark Finley

Outtämliga rikedomar

Från 4,00 kr

Line Nielsen

Fri från synd

Från 4,00 kr

Line Nielsen

Förvandlad inifrån

Från 4,00 kr

Line Nielsen