Din varukorg är tom.

Från makt till maktlöshet

Ellen G. White
150,00 kr

Detta är den andra boken i Ellen G. Whites serie "Det stora hoppets historia".

Från makt till maktlöshet skildrar Guds folks historia från den vise kung Salomo och ner genom århundradena fram till Jesus födelse. Boken beskriver hur folket önskade tjäna Gud men ändå inte lyckades motstå lockelserna från de omgivande folkens religioner. Här får vi en inblick i kampen mellan gott och ont i en avgörande tid för nationen som Gud hade utvalt. 

Här finns fascinerande porträtt av profeter och kungar – profeten Elia som ensam vände utvecklingen i kungariket Israel; Josia som blev kung när han bara var åtta år gammal; Daniel som fick se ner genom tiderna fram till Jesus födelse och vidare ända till hans återkomst, och många andra. 

Från makt till maktlöshet är den sista av Ellen Whites böcker i serien Det stora hoppets historia, som beskriver Guds och människans relation från skapelsen och till tidens slut. I den här boken skildrar hon hur Gud aldrig slutade älska sitt folk även när det drog sig bort från honom, och hur han verkade för att vinna deras hjärtan på nytt. 

Ellen G. White (1827–1915) skrev 26 böcker och över 5 000 artiklar med bibliska teman, om utbildning, hälsa och profetior. Hon är världens mest översatta kvinnliga författare. Hennes verk har publicerats på fler än 160 språk och tryckts i miljontals exemplar. Hon beskriver Guds handlingar och budskap på ett unikt levande och begripligt sätt. Jesus Kristus stod alltid i fokus för hennes arbete, och Bibeln var grunden för hennes tro och livsverk.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 978-91-7256-421-3
Författare Ellen G. White
Språk Svenska
Format Storpocket
Antal sidor 524
Utgivningsår 2020
Vikt 500 g
Storlek 148 x 210 mm
Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal 10+ 100+
Pris 125,00 kr 80,00 kr
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

Celebrations

Från 10,00 kr

12 nycklar till liv & hälsa

Det var mycket gott

Från 190,00 kr

Ellen G. White

Messias

Från 250,00 kr

Ellen G. White

Från mörker till ljus

Från 70,00 kr

Ellen G. White