Din varukorg är tom.

Duktig flicka. När maten tar över livet.

Diana Doss Campos
100,00 kr

Vad rör sig egentligen i huvudet på någon som lider av en ätstörning? Hur kommer det sig att personen du känner plötsligt blir någon helt annan? Det är väl bara att äta? Eller?

I den här berättelsen får vi följa Fridas dagliga kamp mot monstren i huvudet. Från hennes förvirring kring hur hon hamnat längst nere på botten, till hennes krokiga kamp med inrutade mattider, söndertrasade förtroenden och den enorma betydelsen av stödet utifrån. En vardag som präglas av lögner, bortförklaringar och ständig planering. Jakten på att hitta sin plats, få kontroll över det som går att kontrollera och känna att hon är bra på något. Röster som nästlar sig in i huvudet och styr och bestämmer hur och vad hon ska göra för att komma undan. Varför är det så svårt att bara strunta i dem? Hur gjorde hon för att ens hitta viljan? Och när hon hittat den, hur bar hon sig åt för att dag för dag bli lite friskare?

Diana Doss Campos, född och uppvuxen i Örebro, är en av många som blivit frisk från sin ätstörning. Några år efter att hon friskförklarades började hon studera vid Umeå universitet där hon tog sin kandidatexamen i digital medieproduktion. Idag har hon hittat tillbaka till friidrotten och jobbar inom mediebranschen.

Attributnamn Attributvärde
ISBN 978-91-7256-426-8
Författare Diana Doss Campos
Språk Svenska
Format Danskt band
Antal sidor 99
Utgivningsår 2020
Vikt 120 g
Leverera till
*
*
Leveranssätt
Namn
Beräknad leverans
Pris
Inga leveransalternativ
Kunder som köpte denna köpte också

När maten blir det enda viktiga

80,00 kr

Pearl Sjölander

Det stora hoppets historia. 5 böcker.

855,00 kr 695,00 kr

Ellen G. White. Paket om 5 böcker: Det var mycket gott, Från makt till maktlöshet, Messias, Genom vatten och eld, Från mörker till ljus.

Kom, följ med mig

160,00 kr 80,00 kr

Jim Hohnberger

Frihet

150,00 kr 75,00 kr

Per Bolling